Symaga logo ÚJ

SYMAGA korszerű gabonatáároló silók és tranzitok

A SYMAGA tárolósilók magas minőségi követelményeknek felelnek meg, felszerelhetők teljes átmérőjű szellőzőpadozattal, hőmérsékletfigyelő-, szellőztető- és hűtőrendszerrel, teljes mértékben automatizálhatók.

Kiforrott részletmegoldások szolgálják, hogy Ön évtizedekig biztonságosan tárolhassa terményeit. A SYMAGA toronysilók kiválóan tömítettek, stabilak, külső és belős létrákkal, bebúvókkal, szellőző- illetve hűtőrendszerekkel és pl. elektronikus szint- és terményhőmérséklet-érzékelőkkel szerelhetők.

Tüzihorganyzott, ívelt acéllemezekből készült, csavarozással összeszerelhető tranzittároló tartályok 40, 50, 60, 75, 90, 105 tonna kapacitásig, aktív tetőszellőzőkkel és bebúvó nyílással. Helyszínre tervezett, szállítóeszközökkel átjárható vázszerkezet, létra- és pódium szerelvényekkel a szállítójármű feltöltés figyelemmel kíséréséhez.

Ívelt színuszprofilra melegen hengerelt, majd tüzihorganyzott acéllemezekből készült, csavarozással összeszerehető hengerelemek. 4.600 mm-től 24.440 mm átmérőig és 4.560 mm-től 18.240 mm palástmagasságig.

Nagy stabilitású acél vázszerkezet, oldalsó merevítésekkel, létrákkal és szellőzött, beázás ellen tömített tetővel. A szállítóeszközök rögzítéséhez speciális konzolok és támasztákok.

Sík (önhordó) vagy acél/beton gyámokon nyugvó, kúpos fenekű kivitel a felhasználó igénye szerint 80 m3-től 9.517 m3-ig, amely 60 tonnától 7.137 tonnáig terjedő tárolókapacitást jelent a Magyarországon megtermelhető valamennyi gabonafélére, ipari (olajos) növények magvaira, granulált és egyéb speciális anyagokra (pl. cukor).

Kúpos-ejtőaknás vagy speciális bolygócsigás önürítő rendszerek. Igény szerint szellőztethető padozatok, nagy teljesítményű szükség szerint hűtőagregáttal is kombinálható, elektronikusan vezérelhető, szellőztető ventilátorokkal, akár utóhűtésre is.

Sokféle kiegészítő szerelvény a termények még kíméletesebb és még biztonságosabb tárolásához.

Legyen kúpos- vagy síkfenekű a SYMAGA silónk, telepíthetjük egy sorba, de tömbben, legyezőszerű- és csillagalakzatban is. A SYMAGA technológia flexibilisen alkalmazkodik az Ön lehetőségeihez.

A Symaga gabonatárolókhoz az alábbi kiegészítőket ajánljuk:

Rédlerpálya
Modul rendszerű, rácsos szerkezetű rédlerpálya, melynek hossza a silók és a technológia adottságaihoz igény szerint választható. Opcióként zárt járófelülettel is rendelhető.

Hőmérséklet ellenőrző rendszer
A tárolt termény hőmérsékletét vizsgálja. Az érzékelőket a siló tetőre rögzített tartók tartják. A rendszer lehetővé teszi a silón belüli por, illetve nedvesség ellenőrzését is.

Automata hőmérséklet ellenőrző rendszer
Passzív rendszer, karbantartást nem igényel. Hordozható hőmérséklet ellenőrző rendszer Bluetooth kapcsolaton keresztül jeleníti meg a hőmérsékleti értékeket.

Szellőztető padozat
Teljes szellőztető padozatot horganyzott acélszerkezetek tartják, a performáció 1 vagy 1,5 mm lehet a tárolandó terménytől függően.

Letölthető termékismertető