2 ha (20.000 m2) ipari ingatlan 800 m2 műhely és raktár épülettel. A budaörsi autópálya lejárattól 38 km–re helyezkedik el. Az M1 autópálya Óbarki lejáratától (Fehér Holló Panzió).közelíthető meg. A lejárattól 3 km-re van. Alkalmas raktározásra, gyártásra, logisztikai központ kialakítására, Budapest áruval történő ellátására stb. Beépíthetőség: 40%

A terület Óbarok és Nagyegyháza között, Nagyegyházához közelebb, de Óbarokhoz tartozva külterületen található. A telek DNY-ÉK-i tájolású. Távolsága Bicskétől 6 km, Tatabányától 8 km. A telephely 10 km-es körzetében található az M1 autópálya mellett levő Lomo Hof, Interspar és Tesco magyarországi központi raktár. Bicske közelében folyamatban van a „Budapest Gate” beruházás megvalósítása.

Az iparterület korábban a mányi szénbánya részére szükséges elektromos energia fogadását és transzformálását végezte. Épületeiből indították a bánya elektromos gépeit.

Tekintettel arra, hogy a szén elfogyott a két hektár területű telepet 791 m2 épülettel értékesítették. Ebből az egybefüggő épületből 217 m2 vezérlő teremként, 310 és 263 m2 transzformátor befogadó épületként működött. Az épület kb. 20 éves, téglából készült. Külső renoválást igényel, de alapvetően stabil, jó állapotú, száraz.
Átalakítására 2008-ban építési engedélyt adtak ki, amely építési engedély alapján a teljes lapos tetőre rácsos tartó fémszerkezet és lemez héjazat került, a 217 m2 területű vezérlő terem átalakításra került 162 m2 területű műhellyé, illetve kialakításra került két kisebb iroda 18 és 9 m2 alapterülettel, valamint a fennmaradó részen egy szociális blokk női és férfi öltözővel, zuhanyozóval és toalettel. Az összes nyílászárót új gyártású a legkitűnőbb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező műanyag ablakra és ajtóra cseréltük. A belső átalakítást teljesen befejeztük. Ez az épületrész azonnal használatba vezető.
Az egyik 310 m2 területű csarnokban megtörtént a padozat felújítása. Ez a csarnokrész azonnal alkalmas műhely vagy raktár funkció betöltésére. A 263 m2 területű csarnokrész felújítása folyamatban van. A felújítás befejezéseként szükséges a teljes épület külső szigetelése és vakolása, ezért jelenleg a külső szemlélő részére nem mutat esztétikus képet.
Ettől függetlenül a már felújított részek akár azonnal használatba vehetőek.

Komoly érdeklődők részére, kérésre rendelkezésre bocsátjuk a teljes építési engedélyes dokumentációt.
Az épület felújítása azért nem fejeződött be, mert a Társaság legutolsó döntése szerint a telephely értékesítésre kerül. Építési engedély módosításával egy sor egyéb funkciónak is megfelel. Felmerült például ipari méretű nagykonyha létesítésének lehetősége.

További  7.200 m2 területű ipari csarnok létesítése történhet változatos célokra. A területen engedélyezett beépíthetőségi százalék ezt lehetővé teszi.

Mélyebb rétegben ásványvíz gyártására alkalmas víz van, a közelben folyik is ilyen tevékenység.

A telephelyen rendelkezésre áll:

  • Villamos energia: 20/04 kv feszültségszinten  100 kW, szolgáltató E-ON Édász Rt.
  • Ivóvíz: 5 m3/nap, szolgáltató ÉDV Rt.
  • Ipari tüzivíz tároló
  • Az épület előtt beton burkolatú út, valamint a telepen kavics aszfalt burkolatú körút. A telephelyet mintegy 4 m magas, drótfonatos kerítés védi.
  • Emésztőgödrös szennyvízcsatorna
  • A községben gázellátás és kiépített szennyvízcsatorna nincs

Helyszínhez kapcsolódó letölthető dokumentumok: